Love & Selfishness 2

 

Love & Selfishness

 

Author: Do Yoora

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Annyeong! Mian author gak bisa cepet” update karena jadwal lebaran emang padat banget, jadi untuk kelanjutan yang Baekyeol kayaknya baru bisa diupdate pas hari lebaran ke-4. Mian sekali lagi. *bow*

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Love & Selfishness

 

Love & Selfishness

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Uwaa, mianhae, padahal author janjinya mau ngeshare kemaren, tapi gara” author kena flu jadi kurang stamina buat nulis *bow*. Nah, ini dia yang pertama, Kaido! Sesuai pemvotingan, kaido yang menang jadi kaido duluan yang author bikin. Tenang aja, yang lainnya juga bakal author bikin secepatnya, doain author gak kena WB ye ._. oh iya, ff aku juga dishare dimana-mana tapi pake nama author yang beda, jadi aku gak plagiat yah!

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Hard to Say ‘I Love You’ 2

 

Hard to Say ‘I Love You’

Author: Do Yoora

Cast: Byun Baekhyun, Park Chanyeol, Byun Namhyun (OC), other.

Genre: Romance, Angst, Friendship, Family, School-Life, Hospital-Life

Length: Multi-Chapter

Rated: T

Pair: Chanbaek/Baekyeol

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Typo(s), No Siders, No Plagiat, etc.

Halo! i’m back with the chapter 2 of Hard to Say ‘I Love You’. sorry yang udah nungguin lama, author baru bisa update sekarang karena tugas yang numpuk terus tiap hari u.u oke, tanpa banyak bacon (?), let’s read!

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR BAEKYEOL/CHANBAEK, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Hard to Say ‘I Love You’

 

Hard to Say ‘I Love You’

Author: Do Yoora

Cast: Byun Baekhyun, Park Chanyeol, Byun Namhyun (OC), other.

Genre: Romance, Angst, Friendship, Family, School-Life, Hospital-Life

Length: Multi-Chapter

Rated: T

Pair: Chanbaek/Baekyeol

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Typo(s), No Siders, No Plagiat, etc.

.

.

.

Fanfiction is started! Happy Read!^^

.

.

.

Continue reading