Love & Selfishness 2

 

Love & Selfishness

 

Author: Do Yoora

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Annyeong! Mian author gak bisa cepet” update karena jadwal lebaran emang padat banget, jadi untuk kelanjutan yang Baekyeol kayaknya baru bisa diupdate pas hari lebaran ke-4. Mian sekali lagi. *bow*

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Love & Selfishness

 

Love & Selfishness

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Uwaa, mianhae, padahal author janjinya mau ngeshare kemaren, tapi gara” author kena flu jadi kurang stamina buat nulis *bow*. Nah, ini dia yang pertama, Kaido! Sesuai pemvotingan, kaido yang menang jadi kaido duluan yang author bikin. Tenang aja, yang lainnya juga bakal author bikin secepatnya, doain author gak kena WB ye ._. oh iya, ff aku juga dishare dimana-mana tapi pake nama author yang beda, jadi aku gak plagiat yah!

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Hard to Say ‘I Love You’ 2

 

Hard to Say ‘I Love You’

Author: Do Yoora

Cast: Byun Baekhyun, Park Chanyeol, Byun Namhyun (OC), other.

Genre: Romance, Angst, Friendship, Family, School-Life, Hospital-Life

Length: Multi-Chapter

Rated: T

Pair: Chanbaek/Baekyeol

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Typo(s), No Siders, No Plagiat, etc.

Halo! i’m back with the chapter 2 of Hard to Say ‘I Love You’. sorry yang udah nungguin lama, author baru bisa update sekarang karena tugas yang numpuk terus tiap hari u.u oke, tanpa banyak bacon (?), let’s read!

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR BAEKYEOL/CHANBAEK, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Hard to Say ‘I Love You’

 

Hard to Say ‘I Love You’

Author: Do Yoora

Cast: Byun Baekhyun, Park Chanyeol, Byun Namhyun (OC), other.

Genre: Romance, Angst, Friendship, Family, School-Life, Hospital-Life

Length: Multi-Chapter

Rated: T

Pair: Chanbaek/Baekyeol

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Typo(s), No Siders, No Plagiat, etc.

.

.

.

Fanfiction is started! Happy Read!^^

.

.

.

Continue reading

Piece of My Heart is You

 

Piece of My Heart is You

Author: Do Yoora

Cast: Kim Jongin, Do Kyungsoo, other.

Genre: Romance, Friendship, School-Life

Rated: T

Length: Oneshoot

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Typo(s), No Plagiat, No Siders, No Bashing Chara, other!

 

Annyeong! Ah, akhirnya author berhasil bikin ff Kaisoo lagi. Oh ya, untuk yang Hard to Say ‘I Love You’ bakal aku share besok, sorry banget yang udah nungguin *bow. Oke, tanpa banyak cincong (?) langsung menuju ke cerita!

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Can’t Stop Loving You

Can’t Stop Loving You

Cast:

-Xi Luhan

-Oh Sehoon

-Kim Ah Ra

Genre: Angst, Hurt/Comfort

Rated: T

Disclaimer: All cast isn’t mine, this fanfiction is mine

Warning: OOC, AU, Chara Death

NP:Morning Tears-IU

Only Tears-Infinite

*Author saranin dengerin lagu ini pas baca ff ini yah :)*

Annyeong! ^^ akhirnya saya buat ff angst lagi. :) tapi kayaknya sih gagal deh u,u ini bener2 ngestak soalnya. jadi gak tau deh u,u yaudah, saya cuma minta reviewnya aja yah? yang baik review yah. yang review didoain bisa nonton SMTOWN INA deh. yang gak gak bakal bisa nonton SMTOWN INA sampe kapanpun. ._.v

.

.

.

Fic Started! Happy Read! ^^

.

.

.

Continue reading

My Princess

My Princess

 

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin, Other.

Genre: Romance, Drama, Friendship

Rated: T

Length: Oneshoot

Pair: Kaisoo, and other.

Disclaimer: All cast isn’t mine, This fanfiction and plot is mine

Warning: Genderswitch, OOC, AU, Typo(s)

A/N: Hola! ^^ ah akhirnya kesampean juga bikin ff kaisoo GS. mian yah kalo abal banget kayak gini -_- ini bikinnya buru” soalnya -_-“

.

.

.

Fanfiction is started! Happy Read!^^

.

.

.

Continue reading