Love & Selfishness 2

 

Love & Selfishness

 

Author: Do Yoora

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Annyeong! Mian author gak bisa cepet” update karena jadwal lebaran emang padat banget, jadi untuk kelanjutan yang Baekyeol kayaknya baru bisa diupdate pas hari lebaran ke-4. Mian sekali lagi. *bow*

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Love & Selfishness

 

Love & Selfishness

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Uwaa, mianhae, padahal author janjinya mau ngeshare kemaren, tapi gara” author kena flu jadi kurang stamina buat nulis *bow*. Nah, ini dia yang pertama, Kaido! Sesuai pemvotingan, kaido yang menang jadi kaido duluan yang author bikin. Tenang aja, yang lainnya juga bakal author bikin secepatnya, doain author gak kena WB ye ._. oh iya, ff aku juga dishare dimana-mana tapi pake nama author yang beda, jadi aku gak plagiat yah!

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Piece of My Heart is You

 

Piece of My Heart is You

Author: Do Yoora

Cast: Kim Jongin, Do Kyungsoo, other.

Genre: Romance, Friendship, School-Life

Rated: T

Length: Oneshoot

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Typo(s), No Plagiat, No Siders, No Bashing Chara, other!

 

Annyeong! Ah, akhirnya author berhasil bikin ff Kaisoo lagi. Oh ya, untuk yang Hard to Say ‘I Love You’ bakal aku share besok, sorry banget yang udah nungguin *bow. Oke, tanpa banyak cincong (?) langsung menuju ke cerita!

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

My Princess

My Princess

 

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin, Other.

Genre: Romance, Drama, Friendship

Rated: T

Length: Oneshoot

Pair: Kaisoo, and other.

Disclaimer: All cast isn’t mine, This fanfiction and plot is mine

Warning: Genderswitch, OOC, AU, Typo(s)

A/N: Hola! ^^ ah akhirnya kesampean juga bikin ff kaisoo GS. mian yah kalo abal banget kayak gini -_- ini bikinnya buru” soalnya -_-“

.

.

.

Fanfiction is started! Happy Read!^^

.

.

.

Continue reading

Please Forgive Me

Please Forgive Me

Cast: Do Kyungsoo(Dio), Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Romance

Rated: M

Pair: Kaido or Kaisoo

Length: Oneshoot

Disclaimer: Kai punya Dio, Dio punya Kai. Kaido/Kaisoo punya EXOTICS. Fanfic dan plotnya punya author.

Warning: Yaoi, NC 17-21, Boy x Boy, Slash, OOC, Typo(s)

A/N: ini ff selingan karena author lagi blank banget otaknya -.- dan tiba2 malah kepikiran ff beginian -_- yaudah, langsung baca aja, review jangan lupa, dan ini gak hot sama sekali u,u

.

.

.

Fic Started! Happy Read^^ and RnR~

.

.

.

Continue reading

Our Love is Better Than Anything 2

Our Love is Better Than Anything Chapter 2

Sub-Title: Accident

Cast: Do Kyungsoo a.k.a. Dio, Kim Jongin a.k.a. Kai, Jung Haera(OC), Other.

Genre: Romance, Hurt/Comfort, Friendship

Rated: T

Pair: Kaido or Kaira?

Disclaimer: All cast belong to themselves, God and EXOTICS except Jung Haera because her is OC, this fic is mine.

Warning: Yaoi, BL, Slash, Slight Straight, OOC, No Plagiator, No Bash Character, No Siders.

A/N: uwaa mianhae! *nunduk bareng member EXO* author lagi ngadet-ngadetnya nih idenya jadi gak sempet terus mau bikin.. dan jadinya begini deh u,u yaudah, author minta reviewnya aja yah :D

.

.

.

The Fanfic is Started! Happy Read!^^

.

.

.

Continue reading