Love & Selfishness 2

 

Love & Selfishness

 

Author: Do Yoora

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Annyeong! Mian author gak bisa cepet” update karena jadwal lebaran emang padat banget, jadi untuk kelanjutan yang Baekyeol kayaknya baru bisa diupdate pas hari lebaran ke-4. Mian sekali lagi. *bow*

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Love & Selfishness

 

Love & Selfishness

Cast: Do Kyungsoo, Kim Jongin(Kai), other.

Genre: Hurt/Comfort, Romance, University-Life

Rated: T

Length: Twoshoot

Disclaimer: All cast isn’t mine, This Fanfiction is mine!

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Chara Death, Typo(s), No Bashing Chara, No Siders, No Plagiat, etc.

 

Uwaa, mianhae, padahal author janjinya mau ngeshare kemaren, tapi gara” author kena flu jadi kurang stamina buat nulis *bow*. Nah, ini dia yang pertama, Kaido! Sesuai pemvotingan, kaido yang menang jadi kaido duluan yang author bikin. Tenang aja, yang lainnya juga bakal author bikin secepatnya, doain author gak kena WB ye ._. oh iya, ff aku juga dishare dimana-mana tapi pake nama author yang beda, jadi aku gak plagiat yah!

 

So enjoy and read my fanfiction! ^^

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR KAISOO, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading

Hard to Say ‘I Love You’ 3

Hard to Say ‘I Love You’

 

Author: Do Yoora

Cast: Byun Baekhyun, Park Chanyeol, Byun Namhyun (OC), other.

Genre: Romance, Angst, Friendship, Family, School-Life, Hospital-Life

Length: Multi-Chapter

Rated: T

Pair: Chanbaek/Baekyeol

Warning: Yaoi, Boy x Boy, OOC, Typo(s), No Siders, No Plagiat, etc.

Backsound: K.Will Can’t Open Up My Lips, 2AM I Wonder if You Hurt like Me

 

Aloha! (?) gak kerasa udah chapter 3 aja, dan sekarang author udah libur!! Yeey! ^^ jadi author bisa cepet update fic ini. *lompat”an bareng readers*

 

So, tanpa banyak rempong (?), lets read!

 

.

.

.

DON’T LIKE DON’T READ!

.

.

.

IF YOU DON’T LIKE YAOI OR BAEKYEOL/CHANBAEK, JUST LEAVE THIS PAGE!

.

.

.

FANFICTION IS STARTED! HAPPY READ! ^^

.

.

.

Continue reading